Huvudstadsmöte i Reykjavik 29 september-2 oktober


Detta år ser vi fram emot ett möte mellan medlemmar i Föreningarna Nordens avdelningar i de nordiska huvudstäderna. Pandemin har ju hindrat dessa möten de senaste åren men nu hoppas vi att ett huvudstadsmöte verkligen ska komma till stånd.Föreningen Norden i Reykjavik har sänt en preliminär inbjudan till möte 29 september – 2 oktober. Vi som deltar kan bland annat delta i den jubileumsfest som Föreningarna Norden Island ordnar just den 29 september. Reykjaviksavdelningen bokar preliminärt ett antal hotellrum för oss i Stockholmsavdelningen. De som vill anmäla sig preliminärt redan nu kan göra det genom e-post till anders.ljunggren51@gmail.com Vi återkommer med besked om kostnader och med besked om när slutlig bekräftelse om deltagande i huvudstadsmötet behöver meddelas.